uniunea europeana guvernul romaniei instrumente structurale

Formatie nunta Ploiesti, Bucuresti

Formatia Fantastic

Formatia Fantastic

Formatia FANTASTIC

Calitatea oferita de Formatia Fantastic este relatata implicit prin feedback-urile oferite pe retelele de socializare si acest lucru confirma inca odata legatura stransa dintre dragostea fata de muzica si seriozitatea de care Formatia Fantastic da dovada la fiecare eveniment.

Formatia Fantastic este una din cele mai cunoscute formatii nunta din Bucuresti, Ploiesti, Buzau datorita seriozitatii cu care trateaza particularitatile fiecarui eveniment avand un repertoriu de muzica de petrecere variat si bogat pe care il adaptam cu spontaneitate cerintelor.

Evenimente festive : nunti, aniversari, petreceri corporate, botezuri.

Genuri muzicale : Caffe concert | Muzica usoara/cover-uri | Muzica populara/petrecere.

Formatia Fantastic este o formatie de nunta care are in componenta solisti de muzica usoara, solisti de muzica populara, instrumentisti, Dj/sunetist.

Abordam majoritatea genurilor de muzica care se canta la evenimente: muzica usoara, cover-uri, muzica populara si de petrecere, muzica latino, muzica greceasca.

Suntem o trupa cu experienta si tratam cu foarte mare atentie si responsabilitate toate momentele importante ale nuntii incadrandu-le perfect in defasurarea programului artistic.

Formatia Fantastic este una din cele mai cunoscute formatii nunta din Bucuresti, Ploiesti, Buzau datorita seriozitatii cu care trateaza particularitatile fiecarui eveniment avand un repertoriu de muzica de petrecere variat si bogat pe care il adaptam cu spontaneitate cerintelor.

Formatia Fantastic

Din Mizil

Desi profesionalismul face ca acestia sa-si poata etala calitatile artistice utilizand instrumente de orice calitate, membrii formatiei Fantastic au ales sa performeze folosind doar instrumente muzicale de top, de la branduri de top precum Korg, Zeta, Digital Sound, Shure, Juzisound, etc.

Arranger - Korg PA-4X

Acordeon - Digital Sound

Vioara - ZETA

Microfoane - SHURE

Instrumentele noastre

Formatia Fantastic

Aranjor KORG PA-4X

Este echipat cu motor de sunet EDS-X care oferă un sunet foarte detaliat și realist, bazat pe resurse PCM de calitate excelentă, care vine complet echipat cu peste 1500 de sunete presetate. Conține o colecție generoasă de claviaturi clasice și contemporane, instrumente de formație sau orchestră, instrumente acustice și electronice. În completare, Pa4X a fost echipat cu instrumente de suflat complet noi, corzi, chitare bas – chiar și chitare acustice și electrice. 90 de kituri de tobe autentice, și funcția Drum Family Easy Editing care oferă control al volumului, frecvenței, egalizatorului. 400 de MB de memorie a userului permit adăugarea de sunete folosind formatele KORG, WAV, AIFF, si SoundFont™.

Acordeon Guerrini Digital Sound

Acest acordeon digital are o constructie traditionala si este echipat cu MIDI, avand in total o greutate de doar 5kg. Este cea mai noua si performanta creatie in materie de acordeoane, imbinand perfect designul binecunoscut al acordeoanelor clasice cu performanta si tehnologia celor electronice ceea ce face din acest model cel mai popular si indragit acordeon existent in Romania.

Este produs exclusiv la Castelfidardo(Italia) de catre Tiranti Fisarmoniche in colaborare cu Guerrini

Vioara ZETA Jazz Fusion

Este o vioara produsa in America de firma Zeta care a devenit foarte populara in tara noastra in primul rand, din cauza faptului ca este electrica (nu are nevoie de un amplificator extern, microfon special, etc) ceea ce ajuta foarte mult instrumentistii in timpul actului artistic si pentru ca ofera un sunet exceptional, cald, inconfundabil.

Servicii suplimentare

Formatia Fantastic

Cabina foto Fantastic

Ofera un plus de distractie invitatilor tai , fie ca este vorba despre o nunta, botez, petrecere privata sau petrecere corporate.

Fum greu

Iti doresti un dans al mirilor de neuitat? Noi iti oferim fum greu, gheata carbonica, vulcani.

Echipa foto-video

Vrei cea mai buna calitate pentru amintirile celui mai frumos eveniment din viata ta? Noi iti putem veni in ajutor.

Dansatori profesionisti

Nunta ta poate fi scena unui spectacol de neuitat pentru invitatii tai. Explozia de energie pe care o aduc dansatorii nostri ofera un punct de atractie al serii pentru ca distractia sa fie garantata.

Calitate si profesionalism

Evenimentul tau are nevoie de muzica buna

formatie, nunta, formatie nunti, formatii nunta, formatii nunti, formatie nunta bucuresti, formatii nunta bucuresti, formatie de nunta, formatie pentru nunta, formatie nunta live, formatie muzica nunta, formatie muzica nunta bucuresti, muzica nunta, muzica nunti, muzica nunta bucuresti, muzica de nunta, muzica pentru nunta, muzica nunta live, formatie evenimente, formatii evenimente, formatie de evenimente, formatie pentru evenimente, formatie evenimente bucuresti, formatie evenimente live, band nunta, band nunti, band de nunta, band pentru nunta, band nunta bucuresti, band nunta live, muzica populara nunta, lautari nunta, lautari nunta bucuresti, taraf nunta, taraf nunta bucuresti, orchestra nunta, orchestra nunta bucuresti, trupa nunta, trupa nunta bucuresti, interpret nunta, interpreti nunta, interpreta nunta, interprete nunta, solist nunta, solisti nunta, solista nunta, soliste nunta, cantaret nunta, cantareti nunta, dj nunta, dj nunti, dj nunta bucuresti