uniunea europeana guvernul romaniei instrumente structurale

Formatie nunta Ploiesti, Bucuresti

Formatia Fantastic

Din Mizil

Dispunem de echipamente de sonorizare profesionale de ultima generatie, astfel incat sa satisfacem si cele mai inalte standarde, transformand evenimentul tau intr-unul de real succes.

Mixer audio MIDAS M-32

4 basi RCF - 1200W fiecare

4 topuri RCF - 600W fiecare

4 line-array RCF - 800W fiecare

Echipamentele noastre

Formatia Fantastic

Mixer digital MIDAS M-32R

Designul consolei M32R a fost inspirat dintr-o sursa neasteptata, industria automobilelor de lux. Motivul este unul simplu, echipele de la Aston Martin, Bentley, Roll Royce si altele se pricep sa integreze tehnologia moderna fara a compromite calitatile clasice ale automobilelor. Pentru a ajunge la aceste performante s-a optat pentru parteneriatul cu colaborat cu Rajesh Kutty, un cunoscut designer ce a colaborat cu Bentley. A inceput prin a examina elementele ce au facut consolele Midas atat de cunoscute: de la layout logic si intuitiv pana la forma ergonomica. Pe langa design, mixerul M32 beneficiaza de cea mai noua tehnologie: convertori ADC si DAC de 192 kHz, preamplificatoare de microfon Midas Pro Series si faderi motorizati cu 1 milion cicluri de viata. Experienta de peste 40 ani in varful industriei audio, 40 ani de cercetare cu 300 dintre cei mai buni ingineri din lume, aceste lucruri se afla in spatele fiecarui mixer M32.

formatii nunta
formatii nunta
formatii nunta

Microfoane fara fir pentru un sunet cristal-clear

Știm cât de important este un sunet clar, fie că este vorba de un concert live sau un discurs iar tehnicienii noștri și echipamentele de care dispunem îți vor asigura claritatea sonorizării ce va încânta orice fel de public. Sistemele QLXD combină facilitățile profesionale și ușurința în utilizare datorită transmisiei digitale pe 24 biți și utilizarea foarte eficientă a spectrul RF. Funcția de scanare automată gaseste rapid frecvențele deschise și funcția de sincronizare prin IR seteaza frecvența transmițătorului print-ro singură apăsare de buton. Banda de frecvențe K51, 606 - 670 MHz.

RCF TT5-A

boxă activă pe 2 căi, echipată cu driver de înalte cu bobină de 4" cu pâlnie supra-dimensionată, ce oferă un sunet foarte dynamic, liniar și o fidelitate incredibilă, este soluția ideală pentru instalații de tip near-field. Este echipată cu difuzor de 15" neo cu bobină de 4", amplificator digital ce oferă o putere de 1600 W, și procesare de semnal digitală.

formatii nunta
formatii nunta

RCF SUB 8004-AS

subwoofer activ, este unul din cele mai puternice subwoofere din categoria pro-sound, echipat cu difuzor de 18" cu bobină de 4", amplificat de un modul de amplificare digitală cu putere de 1250W. Pe panoul de intrare oferă control al volumului, switch deep/punch, switch pentru filtru high pass, switch pentru fază, și alte controale utile, care fac acest subwoofer soluția optimă pentru îmbunătățirea frecvențelor joase din orice instalație PA.

formatii nunta

RCF HDL-10A

Formatie nunta Ploiesti, Bucuresti

satelit line-array amplificat cu 2 difuzoare de 10" cu bobina de 2.5", driver de înalte de 2" cu bobina de 3", amplificare de 700W RMS cu DSP integrat, SPL maxim 135 dB, plaja de frecvențe 55hz - 20 kHz, filtru trece sus la 100Hz, dispersie 100° x 15°, curbura 0°-15° în pași de 2°

formatii nunta
formatii nunta formatii nunta
formatii nunta
formatii nunta
formatii nunta
formatii nunta
formatii nunta

Unde activam

Formatia Fantastic

formatii nunta

Petreceri private

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod.

formatii nunta

Zilele comunei/orasului

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod.

formatii nunta

Evenimente corporate

Instalarea echipamentelor și materialelor se efectuează într-un mod adecvat, având în vedere estetica generală a evenimentului și o cât mai bună organizare..

Calitate si profesionalism

Evenimentul tau are nevoie de muzica buna

formatie, nunta, formatie nunti, formatii nunta, formatii nunti, formatie nunta bucuresti, formatii nunta bucuresti, formatie de nunta, formatie pentru nunta, formatie nunta live, formatie muzica nunta, formatie muzica nunta bucuresti, muzica nunta, muzica nunti, muzica nunta bucuresti, muzica de nunta, muzica pentru nunta, muzica nunta live, formatie evenimente, formatii evenimente, formatie de evenimente, formatie pentru evenimente, formatie evenimente bucuresti, formatie evenimente live, band nunta, band nunti, band de nunta, band pentru nunta, band nunta bucuresti, band nunta live, muzica populara nunta, lautari nunta, lautari nunta bucuresti, taraf nunta, taraf nunta bucuresti, orchestra nunta, orchestra nunta bucuresti, trupa nunta, trupa nunta bucuresti, interpret nunta, interpreti nunta, interpreta nunta, interprete nunta, solist nunta, solisti nunta, solista nunta, soliste nunta, cantaret nunta, cantareti nunta, dj nunta, dj nunti, dj nunta bucuresti